Annostus kasvaa: 2 x 1 mg. Tämän pitäisi nyt sitten jatkua kolme viikkoa (tai siis minulle se kaksi...) ja sitten aloituspakkaus loppuukin.

Eilen: 7 kpl, ei ongelmia eikä mitään erikoisia tuntemuksia lukuun ottamatta aamulla tuntunutta lievää ärsytystä kurkun yläosassa (nielu?) ja paria pientä limaysköstä. Saattaa olla myös nuhasta ja valua nenästä nieluun yöllä. Viime viikolla hurjaa aivastelua ja siitä lähtien nenän runsasta valumista. Pujo? Tosin jonkinlaista nuhaa on ollut melkein ympäri vuoden ja tänä vuonna peräti kaksi poskiontelotulehdusta. Tämä voi tietysti selittyä tupakointioireilla, mutta yhtä hyvin viime vuoden työskentelyllä kosteusvaurioisessa tilassa, josta kaikenmaailman oireita. Muut oireet loppuivat kun ko. työskentelykin loppui, mutta se nenän valuminen jäi.

Painoa en taaskaan muistanut vahtia - on niin uutta minulle moinen ettei sitä millään muista kotona. Ehkä riittää jos salilla käydessäni poikkean puntarilla, siellä se on helpompi muistaa. Unta 7,5 h (yksi väliherääminen, mutta ei mitään painajaisia, unia kylläkin).

Eilen puhelimessa kyselin väliaikatietoja kaverilta, joka lopetti muutama kuukausi sitten. Kertoi, että positiiviset tuntemukset ja kokemukset vähissä: ainoana joku oli kertonut puhelinäänen pehmenneen. (Minä en ole moista huomannut, mutta ollaankin säännöllisesti yhteydessä toisin kuin havainnon tekijä.) Omia positiivisia kokemuksia: arvelee varovaisesti, että käyttää elämiseen Visa-korttia vähemmän kuin ennen, ehkä. Ja hampaat ovat valkoisemmat, ehkä - mutta toisaalta: ienverenvuotoa, jota ei koskaan aiemmin ole ollut? Aiemmin on yhden kerran on todennut, että elämä on helpottunut kun ei tarvitse miettiä riittävätkö savukkeet kaupattomassa ympäristössä.  Mitään muuta hyvää lopettaja ei ole huomannut. Tärkeimpänä (ja ja kamalana) vaikutuksena kokee painon nousun. Eipä kovin motivoivaa... :D

Tänään kokeilen kuinka selviydyn päivän parhaasta hetkestä (iso muki kahvia, kaksi paksua sanomalehteä ja kaksi savuketta) vain kahvilla ja lehdillä. Ensimmäinen puolikas kahvimukista juotu ja puolikas ensimmäisestä lehdestä luettu, ongelmitta.