Tänään nappasin viimeisen Champixin puolikkaan. Siis viime ajat annostuksena 0,5 tabua aamuisin eikä muuta. Tänään myös täyteen 5 viikkoa eli 35 päivää. Vielä 5 päivää ja sitten pääsen taloudellisesti edes plussan puolelle ja voin ryhtyä keräämään niitä huimia säästöjä... :D

Edelleenkään en huomaa olossani tms. mitään eroa entiseen. Edelleenkin siis totean: suurta huijausta kaikki, niin hyvät kuin huonot tuntemukset. Ja edelleenkin ihmettelen ketä tämänkaltainen "valistus" hyödyttää? Lukuun ottamatta tietenkin niitä nikotiinikorvausvalmistetehtailijoita.

No, nyt on vasta hieman yli puolet kulunut ajasta (9 vk), jolloin suorituskyvyn parantuminen pitäisi näkyä. Toistaiseksi ei siis siihenkään mitään vaikutusta. Samoissa pyörivät vakiolenkkiajat ja jopa vähän korkeampina kun takareisivamma vähän kiukutellut. Pitäisikö sitten ottaa se seuraavaksi potentiaaliseksi tavoitteeksi vaikka en kyllä ymmärrä miten suorituskyky nyt yhtäkkiä kuukaudessa alkaisi korjaantua kun ei tähänkän mennessä ole mitään tapahtunut.

Ai juu: ajallinen tavoite on nyt toistaiseksi  runsaassa seitsemässä viikossa, täsmälleen ottaen tavoitteena on 51 päivää. Ai miksikö? No kun silloin on ohi työterveyshuollon työhöntulotarkastukset . Pääsee paljon helpommalla = vähemmällä hiostuksella/vittuilulla kun voi kirkkain silmin sanoa ettei polta... HAH!

Paino tänään 57 eli eipä muutosta siinäkään. Saas nyt nähdä mitä tapahtuu kun vähäinenkin Champix-annostus loppuu - sanotaanhan ko. lääkkeen estävän painon nousun. Lieko sitten samaa valehtelua kuin kaikki muukin?

Mukavaa syksyä kaikille lukemattomille stalkkereilleni!
(Oikeasti luulen: kukaan ei kyllä ole tätä lukenut itseäni ja ystävääni lukuunottamatta. Eikä hänkään kuin kerran).