Ei mitään uutta paitsi että olen nyt kolme päivää ottanut Champixia vain puolikkaan aamuisin. En tiedä onko sillä mitään merkitystä, siis olisiko sama jos ei ottaisi ollenkaan, mutta syönpä nyt tabut loppuun näin. Ei edelleenkään mitään ihmeitä, ei positiivista eikä negatiivista.

Hgb 166 eli ihan (minulle) normaalilukemia. Aiemmin on ollut 165-175 riippuen mittauspaikasta ja mittausta edeltävästä toiminnasta (esim. nyt aamulla 1,5 h hikilenkki ja paljon nestetitä päälle). Kaikki yli 170-lukemat ovat tulleet verenluovutuksissa, siis sormenpäästä mitattuna ja "labranäytteet" olleet matalampia. Muistaakseni.

Veren punasolut uusiutuvat kokonaan n.kahdessa kuukaudessa. Eli nyt pitäisi olla puolet tupakoinnin vaikutuksesta kadonnut? Suorituskyky ei kyllä ole muuttunut mihinkään, jopa ehkä vähän laskenut (mutulla)

Paino 57,6 kg. Eli sekin ihan normaalia. Muistaakseni - kun en niin ole laittanut mieleen -  jotain 56-58 on kait yleensä ollut. Mutta lenkkihousujen vyötärö kyllä tuntui tänään ahdistavalta, hui.